• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Karol spieva Duchoňa

Bronzová show – recitál 

 70 – 80 minut / program lze zkrátit, příp. rozdělit do 2 hudebních bloků

Typ: vystoupení / recitál

Sólista – zpěvák nabízí v „bronzové show“ 2 možnosti interpretace:

A) zpěvák zpívá sám – živě v doprovodu klavíru (příp. kytary),

B) zpěvák zpívá sám – živě na kvalitní hudební podklady (USB).

 

Určení:

Soukromé oslavy (svatby, narozeniny, oslavy životních událostí, přátelství a osobních úspěchů). Firemní akce a eventy (oslavy pracovního charakteru, firemní a vánoční večírky). Reprezentační a společenské akce (vrcholné společenské akce, VIP eventy, recepce, plesy, bály, vernisáže, slavnostní večeře a shromáždění, výroční setkání, akademie, bankety, Silvestry). Kulturní akce (obecní a městské slavnosti, koncerty, vánoční trhy, vinobraní, hody, jarmarky, číše vína, akce pro seniory, umělecké a společenské produkce). Otevírací a uzavírací ceremonie (kongresy, semináře, konference, výstavy, lázeňská sezóna). Sportovní akce (zaměstnanecké a firemní hry)

• Profesionální zpěvák, herec a moderátor Karol Csino, jako jeden z nejvýraznějších interpretů písní Karola Duchoňa Vám přináší vystoupení / recitál s názvem „Karol spieva Duchoňa“.

• Bronzová show – recitál je organizačně nejjednodušší variantou s nenáročnou technickou přípravou. Zpěvák zpívá sám – živě v doprovodu klavíru (příp. kytary), nebo na kvalitní hudební podklady (USB).

• V precizní a věrné interpretaci zazní všechny nejznámější „Duchoňovky“ – Zem pamätá, Čardáš dvoch sŕdc, Cítim, Tancujem s Tebou rád, Na srdci mi hraj, Elena, Hrám, Primášovo srdce, Dievča z Budmeríc, V Slovenských dolinách, Smútok krásnych dievčat, Mám Ťa rád, Mám ľudí rád, Pieseň o decembri, Šiel, S úsmevom.

• Karol Csino prezentuje program ve pěvecké kvalitě, kterou ocenili mnohé slovenské hudební osobnosti, rodina i přátelé Karola Duchoňa. Už Vaše Patejdl v roce 1999 vyslovil pozoruhodnou větu, která se o 20 let později naplnila „Karol, ve Tvém hlase je něco Duchoňovského“.

• Program také nepřímo navazuje na mimořádně úspěšnou hitovou show s názvem „Na srdci mi hraj”, kde hlavní roli – legendárního Karola Duchoňa ztvárňuje právě Karel Csino.

 

Karol Duchoň:

Představte si, že se na Vaší akci objeví sám Karol Duchoň. Originální dárek při každé slavnostní příležitosti. Atraktivní koncertní program, postavený na kvalitní interpretaci slovenské písně s odkazem na pěvecké umění Karola Duchoňa – krále slovenského popu.

Karol Duchoň se pro nás stává jakýmsi manuálem a důkazem, že slovenskou píseň lze interpretovat na vysoké profesionální úrovni a opravdu krásně.

 

Důležité:

• Pořadatel zajišťuje zvukovou a pódiovou techniku s obsluhou ve své vlastní režii.

• V případě potřeby zajistíme vlastní zvukovou a pódiovou techniku s obsluhou.

• Potřebné je zajistit parkování, místnost na převlečení, věšáky, zrcadlo a dostupné toalety.

• Doprava, ubytování, stravování a pitný režim je předmětem individuální komunikace.

Objednávky:

Management, Promoter, Booking pro ČR

Bc. Stanislav Stebila Umělecká agentura Gardes

tel.: + 420 723 523 297

e mail: igardes@centrum.cz