• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Karol spieva Duchoňa

zlatá koncertní show

Čas 90 minut / program lze zkrátit, příp. rozdělit do 2 hudebních bloků,

Typ Koncertní show / velká koncertní show s živou 4 až 9 člennou kapelou složenou ze zvučných jmen slovenské pop scény. Nástrojové obsazení kapely se vždy přizpůsobí požadavkům a možnostem pořadatele akce.

Karol Duchoň:

ve svých písních dosáhl mimořádně vysoké úrovně interpretace, proto ne každý zpěvák zvládne jeho náročný repertoár, školený hlas by měl být v tomto případě povinnou výbavou. Kvalitní zpěv je umění a prémiová dovednost, které se studuje na školách se speciálním zaměřením, dozrává celá léta ba i desetiletí.

Karol Duchoň se s fenomenálním hlasem narodil – světový unikát a talent, který se objeví jen zřídka. Naším záměrem není Duchoňa imitovat, ale přidat jeho výjimečnosti další rozměr a oslovit posluchačskou základnu multigeneračně. Návrat k orchestrálnosti, noblesu a krásnému zpěvu v aktuálním hudebním hávu.

 

Určení:

Soukromé oslavy (svatby, narozeniny, oslavy životních událostí, přátelství a osobních úspěchů). Firemní akce a eventy (oslavy pracovního charakteru, firemní a vánoční večírky). Reprezentační a společenské akce (vrcholné společenské akce, VIP eventy, recepce, plesy, bály, vernisáže, slavnostní večeře a shromáždění, výroční setkání, akademie, bankety, Silvestry). Kulturní akce (obecní a městské slavnosti, koncerty, vánoční trhy, vinobraní, hody, jarmarky, číše vína, akce pro seniory, umělecké a společenské produkce). Otevírací a uzavírací ceremonie (kongresy, semináře, konference, výstavy, lázeňská sezóna). Sportovní akce (zaměstnanecké a firemní hry).

 

Charakteristika:

• Profesionální zpěvák, herec a moderátor Karol Csino, jako jeden z nejvýraznějších interpretů písní Karola Duchoňa Vám přináší koncertní show s názvem „Karol spieva Duchoňa“.

• Zlatá koncertní show je postavena jako hlavní program akce, vyžaduje tedy jistou organizační a technickou přípravu v souladu s požadavky uvedenými v technickém „rideru“.

• Zpěvák zpívá s živou 4 až 9 člennou kapelou složenou ze zvučných jmen slovenské pop scény. Nástrojové obsazení kapely se vždy přizpůsobí požadavkům a možnostem pořadatele akce.

Obsazení kapely:

Karol Csino (zpěv, doprovodné slovo) – Štefan Bugala (bicí a perkusivní nástroje) – Michal Bugala (kytary) – Eugen Vizváry (klávesové nástroje) – Richard Csino (baskytara, vokál) – Ondřej Juráši (trubka) – Matej Novák (saxofon) – Daniele Francesco Giaramita (trombon) – Gabriela Csinová (vokál a tanec) – Zuzana Kraus (vokál a tanec).

 

Další možnosti obsazení kapely:

A) Základní sestava – 5 členů (zpěv + bicí, baskytara, klávesy, kytara).

B) Rozšířená sestava – 6 členů (zpěv + bicí, baskytara, klávesy, kytara, sax).

C) Rozšířená sestava s vokálem a tancem – 7 členů (zpěv + bicí, baskytara, klávesy, kytara, vokál/tanec 1, vokál/tanec 2). Vokalistky jsou zároveň profesionální tanečnice, které v originálních kostýmech svým vokálem a tanečním pohybem vytvoří dojem dokonalé retro show.

D) Velká sestava s vokálem a tancem – 8 členů (zpěv + bicí, baskytara, klávesy, kytara, sax, vokál/tanec 1, vokál/tanec,  2). Vokalistky jsou zároveň profesionální tanečnice, které v originálních kostýmech svým vokálem a tanečním pohybem vytvoří dojem dokonalé retro show.

 

Důležité:

•Pořadatel zajišťuje zvukovou a pódiovou techniku ​​s obsluhou ve své vlastní režii, naše technické požadavky budou upřesněny v další komunikaci v technickém „rideru“.

• V případě potřeby zajistíme vlastní zvukovou a pódiovou techniku ​​s obsluhou, tím se navýší o tuto položku cenová nabídka.

• Sólista – zpěvák zpívá s živou 4 až 9 člennou kapelou. Nástrojové obsazení kapely se přizpůsobí požadavkům a možnostem organizátora akce.

• Zajistit parkování vozidel, místnost na převlečení, věšáky, zrcadlo a dostupné toalety.

• Doprava, ubytování, stravování a pitný režim je předmětem individuální komunikace.

• Zajistit logistiku a organizaci při vykládání hudebních nástrojů na pódium.

Objednávky:

Management, Promoter, Booking pro ČR

Bc. Stanislav Stebila Umělecká agentura Gardes

tel.: + 420 723 523 297

e mail: igardes@centrum.cz