• Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image
  • Slider Image

Karel zpívá Duchoně

Stříbrná show 

Délka 60 minut

Typ: vystoupení

Vokalistky jsou zároveň profesionální tanečnice, které v originálních kostýmech svým vokálem a tanečním pohybem vytvoří dojem dokonalé retro show.

 

Určení:

Soukromé oslavy (svatby, narozeniny, oslavy životních událostí, přátelství a osobních úspěchů). Firemní akce a eventy (oslavy pracovního charakteru, firemní a vánoční večírky). Reprezentační a společenské akce (vrcholné společenské akce, VIP eventy, recepce, plesy, bály, vernisáže, slavnostní večeře a shromáždění, výroční setkání, akademie, bankety, Silvestry). Kulturní akce (obecní a městské slavnosti, koncerty, vánoční trhy, vinobraní, hody, jarmarky, číše vína, akce pro seniory, umělecké a společenské produkce). Otevírací a uzavírací ceremonie (kongresy, semináře, konference, výstavy, lázeňská sezóna). Sportovní akce (zaměstnanecké a firemní hry)

 

Charakteristika:

• Profesionální zpěvák, herec a moderátor Karol Csino, jako jeden z nejvýraznějších interpretů písní Karola Duchoňa Vám přináší show s názvem „Karol spieva Duchoňa“.

• Stříbrná show je organizačně jednoduchou variantou s nenáročnou technickou přípravou. Zpěvák zpívá sám – živě na kvalitní hudební podklady (USB) s doprovodem 2 vokalistek – tanečnic. Vokalistky jsou zároveň profesionální tanečnice, které v originálních kostýmech svým vokálem a tanečním pohybem vytvoří dojem dokonalé retro show.

• V precizní a věrné interpretaci zazní všechny nejznámější „Duchoňovky“ – Zem pamätá, Čardáš dvoch sŕdc, Cítim, Tancujem s Tebou rád, Na srdci mi hraj, Elena, Hrám, Primášovo srdce, Dievča z Budmeríc, V Slovenských dolinách, Smútok krásnych dievčat, Mám Ťa rád, Mám ľudí rád, Pieseň o decembri, Šiel, S úsmevom.

• Výraznou přidanou hodnotou jsou úsměvné vzpomínky na bohémský život hudební legendy, kterými Karel Csino, jako profesionální herec a moderátor, baví mezi písněmi své publikum. A to vše v originálním retro kostýmu z dílny kostýmové výtvarnice Janky Kaňákové Šuchovenové.

• Karol Csino prezentuje program v pěvecké kvalitě, kterou ocenili mnohé slovenské hudební osobnosti, rodina i přátelé Karola Duchoňa.

Už Vašo Patejdl v roce 1999 vyslovil pozoruhodnou větu, která se o 20 let později naplnila „Karol, ve Tvém hlase je něco Duchoňovského“.

• Program také nepřímo navazuje na mimořádně úspěšnou hitovou show s názvem „Na srdci mi hraj”, kde hlavní roli – legendárního Karola Duchoňa ztvárňuje právě Karel Csino.

 

Karol Duchoň:

Při jaké příležitosti? Všude tam, kde se děje něco slovenského, melodie Duchoňových písní pohladí každou česko – slovenskou duši i srdce.

Pořadatelé kulturních a společenských akcí se často snaží potěšit své hosty něčím tradičním. Nestárnoucí česko – slovenské hity jsou vynikajícím řešením – „Duchoňovky“ si dnes na Slovensku zpívá každý.

Slovenština je jazyk velmi poetický, proto se žádá krásu slovenských textů vyvážit kvalitním pěveckým řemeslem. Karol Duchoň byl v tomto umění dokonalý. Skladba Ve slovenských dolinách je snad nejkrásnějším vyznáním rodnému Slovensku, jaké se komu dosud podařilo vyjádřit zpěvem.

Píseň se díky výjimečným interpretačním schopnostem umělce stala nesmrtelnou a vnímáme ji jako jednu z hlavních národních písní.

 

Důležité:

• Pořadatel zajišťuje zvukovou a pódiovou techniku ​​s obsluhou ve své vlastní režii.

• V případě potřeby zajistíme vlastní zvukovou a pódiovou techniku ​​s obsluhou.

• Sólista – zpěvák zpívá sám – živě na hudební podklady (USB), hudební podklady jsou kvalitní, nahrával je živý orchestr.

• Potřebné je zajistit parkování, místnost na převlečení, věšáky, zrcadlo a dostupné toalety.

• Doprava, ubytování, stravování a pitný režim je předmětem individuální komunikace.

Objednávky:

Management, Promoter, Booking pro ČR

Bc. Stanislav Stebila Umělecká agentura Gardes

tel.: + 420 723 523 297

e mail: igardes@centrum.cz