• Slider Image
  • Slider Image

KAROL DUCHOŇ 75

KAROL SPIEVA DUCHOŇA

Karol Duchoň – slovenský Tom Jones. Tak se přezdívalo slovenskému zpěvákovi Karolu Duchoňovi. Pamětníkům se určitě vybaví jeho hity jako Uber pary, Šiel, šiel, V dolinách, Elena, Čardáš dvou sŕdc, Mám ľudí rád nebo Dievča z Budmeríc.

U příležitosti blížícího se jubilea, kdy by oslavil král slovenské popu Karol Duchoň v příštím roce pětasedmdesát let, Vám nabízíme zcela nový projekt slovenského herce, kantilénového a operního zpěváka, tenora Karola Csinu jako jeden z nejvýraznějších interpretů písní tohoto největšího hlasu v dějinách slovenské pop music, koncertní show s názvem „Karol spieva Duchoňa“ na profesionální úrovni a v pěvecké kvalitě.

Výraznou přidanou hodnotou jsou úsměvné vzpomínky na bohémský život hudební legendy, kterými Karol Csino, jako profesionální herec a moderátor, baví mezi písněmi a to vše v originálním retro kostýmu z dílny kostýmní výtvarnice Janky Kaňákové Šuchovenové. Karol Csino prezentuje koncertní program v pěvecké kvalitě, kterou oceňují mnohé slovenské hudební osobnosti, rodina i přátelé Karola Duchoňa.

Už Vašo Patejdl v roce 1999 vyslovil pozoruhodnou větu, která se o 20 let později naplnila „Karol, ve Tvém hlase je něco Duchoňovské“. Program také nepřímo navazuje na soustavně vyprodanou hitovou hudební show s názvem „Na srdci mi hraj“ kde hlavní roli – legendárního Karola Duchoňa ztvárňuje právě zpěvák a herec Karol Csino.

Karol Duchoň se pro nás stává jakýmsi manuálem a důkazem, že slovenskou píseň lze interpretovat na vysoké profesionální úrovni a opravdu krásně.

V Čechách je Karol Csino známý jako herec z mnoha seriálů: Ulice, Černí baroni,  Četnické humoresky, Nemocnice na kraji města po dvaceti letech, a mnoha dalších.

NABÍDKA:

Karol spieva Duchoňa – Bronzová show – recitál

70 – 80 minut / program lze zkrátit, příp. rozdělit do 2 hudebních bloků

Typ vystoupení – recitál 

Sólista – zpěvák nabízí v „bronzové show“ 2 možnosti interpretace:

A) zpěvák zpívá sám – živě v doprovodu klavíru (příp. kytary),

B) zpěvák zpívá sám – živě na kvalitní hudební podklady (USB).

Karol spieva Duchoňa – stříbrná show

Čas 60 minut / program lze zkrátit, příp. rozdělit do 2 hudebních bloků

Typ: vystoupení

Zpěvák zpívá sám – živě na kvalitní hudební podklady (USB) s doprovodem 2 vokalistek – tanečnic. Vokalistky jsou zároveň profesionální tanečnice, které v originálních kostýmech svým vokálem a tanečním pohybem vytvoří dojem dokonalé retro show. Atraktivní možností je i oblíbená 20 min škola tance – taneční animace s obecenstvem, které se zapojuje do show v jednoduché taneční choreografii.

Karol spieva Duchoňa – zlatá koncertní show

Čas 90 minut / program lze zkrátit, příp. rozdělit do 2 hudebních bloků,

Typ: velká koncertní show s živou 4 až 9 člennou kapelou složenou ze zvučných jmen slovenské pop scény. Nástrojové obsazení kapely se vždy přizpůsobí požadavkům a možnostem organizátora akce.

Karol Duchoň ve svých písních dosáhl mimořádně vysoké úrovně interpretace, proto ne každý zpěvák zvládne jeho náročný repertoár, školený hlas by měl být v tomto případě povinnou výbavou. 

Koncert a vystoupení jsou spojené také s úsměvnými vzpomínkami na tuto legendu slovenské hudební scény a to vše v originálním soudobém retro „duchoňovském kostýmu” z dílny kostýmní výtvarnice Janky Kaňákové Šuchovenové.

Objednávky:

Management, Promoter, Booking pro ČR

Bc. Stanislav Stebila

Umělecká agentura Gardes

tel.: + 420 723 523 297

e mail: igardes@centrum.cz